Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Spreje a servisné spreje

Ponúkame širokú škálu produktov, ktoré sú navrhnuté na riešenie mnohých úloh od mazania cez čistenie až po ochranu kovov pred koróziou. 

Počet produktov: 3

Zobrazuje sa 1-3 z 3 položiek

Multifunkčný sprej WD-40 450ml.

Cena 9,47 € s DPH

Viacúčelový prípravok WD-40 Multi-Use Product je špičkové mazivo v spreji. Bezpochyby ide o originálny a všestranný domáci prípravok, ktorý je takmer nepostrádateľný. Okrem mazania vytesňuje tiež vlhkosť, takže ho možno nanášať nástrekom na všetky zariadenia a mechanizmy, ktoré tak budú chránené pred koróziou a vznikom hrdze.

Multifunkčný sprej WD-40 - SPECIALIST PTFE mazivo 400ml.

Cena 13,75 € s DPH

Viacúčelový prípravok WD-40 SPECIALIST PTFE mazivo je špičkové mazivo v spreji. Bezpochyby ide o originálny a všestranný domáci prípravok, ktorý je takmer nepostrádateľný. Okrem mazania vytesňuje tiež vlhkosť, takže ho možno nanášať nástrekom na všetky zariadenia a mechanizmy, ktoré tak budú chránené pred koróziou a vznikom hrdze.

Multifunkčný sprej WD-40 - PENETRANT 400ml.

Cena 13,75 € s DPH

Rýchlo uvoľňujúci penetračný sprej je určený hlavne pre skorodované alebo zhrdzavené komponenty a mechanizmy. Vďaka jeho zloženiu rýchlo a ľahko uvoľňuje zaseknuté alebo zadreté časti.

Zobrazuje sa 1-3 z 3 položiek